fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

spital turda 1

În timp ce cazurile de coronavirus se înmulțesc la Turda conducerea spitalului municipal se limitează la a trimite săptămânal câte un comunicat de presă „sec” cu cifre care nu spun mare lucru.

Recent a mai fost depistată o persoană cu coronavirus, după celelalte 4 cazuri de săptămâna trecută, printre care un medic de la UPU și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

Concret, la Spitalul municipal Turda a fost confirmat pozitiv un al cincilea test făcut unui pacient care prezenta simptomele infectării cu noul coronavirus. Este al cincilea caz în doar câteva zile, ceea ce indică, fapt subliniat și de managerul Spitalului municipal, Ovidiu Stănilă, creșterea foarte mare a numărului de persoane infectate cu SARS CoV-2, după relaxarea măsurilor de combatere și limitare a răspândirii periculosului virus, relatează turdainfo.ro

Între timp, conducerea Spitalului a susținut că respectă protocoalele sanitare, care obligă testarea tuturor pacienților care vin la Spitalul Turda și izolarea acestora până la primirea testelor. În caz că testele sunt pozitive, ei au fost direcționați spre internare la Cluj-Napoca. În cazul testării negative, ei au intrat în circuitul spitalicesc. Pe de altă parte, medicii care intră în contact cu pacienți, cum e și Unitatea de Primiri Urgențe, beneficiază de echipamente de protecție. ori, în acest caz, se impune verificarea echipamentelor de protecție, în ceea ce privește calitatea lor.

Citește și: Medic turdean, infectat cu noul coronavirus! Era la Primiri-Urgențe! (UPDATE: Comunicat din partea Spitalului)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate