fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

stirea medicamente copil

Tatăl unui copil internat aduce acuzații grave Spitalului Municipal Turda, spunând că i s-ar fi administrat copilului său medicamentație expirată, în perioada 22-27 iulie 2020, când a fost internat.

”Băiatul meu de numai un an a fost internat până ieri la spitalul municipal Turda având roșu în gât. Pe parcursul internării i s-a descoperit și rubeolă. Menționez că a fost internat marțea trecută. Și vreau să spun că i s-a administrat medicamentație expirată. Și noi abia azi am aflat când l-am externat. I s-a dat un sirop expirat. Și la întrebarea pusă de soția mea pentru doamna doctor, că toată medicamentația care i s-a administrat la copil a fost expirată, doamna doctor a zis că au fost în curs de expirare. Astea sunt spitalele din România.”, a acuzat Lucian Făgădar, tatăl copilului. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate