fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

gunoaie baisoara 1

Un localnic din Băișoara acuză autoritățile în în lunile de pandemie firma de salubritate „și-a făcut de cap” neridicând la timp deșeurile menajere din punctele gospodărești.

În urma fenomenelor meteo extreme din ultima perioadă, vântul puternic a spulberat gunoaiele în toate direcțiile majoritatea dintre acestea ajungând direct în pădure.

A spulberat vijelia toate gunoaiele din punctul gospodăresc, aflat peste drum. Oare când are de gând Primăria Băișoara să pună la treabă firma de salubritate și să ecologizeze zona? Doar e vina lor, nu a oamenilor care au depozitat gunoaiele în locul special amenajat”, a transmis un cititor pentru ziardecluj.ro

Între timp așteptăm un punct de vedere oficial al administrației locale din comuna Băișoara pe acest subiect.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator